Țâbuleac pleaca la Bucuresti sa protesteze impotriva majorarii accizei la carburant: "Ziua de 1 aprilie va fi ziua pacalelilor romanilor"

Țâbuleac pleaca la Bucuresti sa protesteze impotriva majorarii accizei la carburant: "Ziua de 1 aprilie va fi ziua pacalelilor romanilor"
Presedintele PMP Botosani, Mihai Țâbuleac, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca va participa sambata, 15 martie, alaturi de 100 de membri PMP din Botosani, la un miting de protest fata de masura luata de Guvernul Ponta cu privire la marirea accizei la carburant cu 0,7 centi pe litru.

"Suntem in plin proces de pregatire pentru participarea la mitingul de la Bucuresti pe 15 martie. Are ca menire impotrivirea noastra fata de masura Guvernului cu acciza de 0,7 centi. Aceasta masura conduce nu numai la scumpirea carburantilor, dar si la scumpirea marfurirlor, cum ar fi laptele, faina, dar si biletele pentru transport. Aceste majorari la carburanti vor veni cu alte majorari si ma refer aici la cresterea pretului gazului natural si al electricitatii. Ziua de 1 aprilie este ziua pacalelii romanilor, pentru ca s-au promis locuri de munca si romanii au primit majorari de preturi. Filiala PMP Botosani va fi reprezenta la Bucuresti cu minimum 100 de oameni", a declarat Mihai Țâbuleac, presedintele PMP Botosani.

Sloganul mitingului de la Bucuresti este "Ponta te arde cu pompa".



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
72

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
101

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
947

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...