Sute de oameni prezenți la înmormântarea Danielei Șfaițer pentru a o conduce pe ultimul drum (video)

Sute de oameni prezenți la înmormântarea Danielei Șfaițer pentru a o conduce pe ultimul drum (video)

Sute de oameni au fost prezenți, joi, la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona, pentru a-și lua rămas bun de la Daniela Șfaițer, soția deținătorului Prodalcom, Cornel Șfaițer.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu protopopul Petru Fercal. De la Vorona, cortegiul funerar a plecat către Botoșani, la Cimitirul Pacea. Daniela Șfaițer va fi înmormântată lângă mama sa. Daniela și Cornel Șfaițer au împreună două fete, Alice și Ecaterina.

Daniela Șfaițer a fost o femeie apreciată de întreaga comunitate a Voronei și nu doar. Alături de membrii familiei s-au alăturat astăzi oameni de afaceri, fotbaliști, reprezentanți ai administrației locale și persoane care pur și simplu au apreciat-o pe antreprenoare.

Printre cei prezenți se numără primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, fostul antrenor al FC Botoșani, Leo Grozavu, dar și mai mulți judecători.

„Daniela ne-a învățat că a urma pe această cale este cea mai mare bucurie și îmbărbătare și mulțumire. Nu poți fi fericit de unul singur și atunci când ești împreună ceilalți, că așa s-a rugat Mântuitorul în Ghetsimani. Daniela și-a iubit familia, copiii, soțul, a iubit credința străbună și a luptat din răsputeri ca să picure fericire în sufletul fiecărui copil sau om încercat. A muncit cu timp și fără timp. Iar cel care le știe pe toate, rânduiește când să cheme pe om la odihna cea veșnică”, a spus protopopul Petru Fercal în cadrul slujbei de înmormântare.

Daniela Șfaițer a fost găsită fără suflare, în cursul zilei de dumincă, 4 decembrie, de către soțul acesteia. Femeia ar fi suferit un atac vascular cerebral.

Antreprenoarea avea 56 de ani.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Serviciile funerare au fost asigurate de Casa Funerară Florariu.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

astăzi, 20:00
280

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

astăzi, 16:20
328

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

astăzi, 15:17
254

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...