Sute de oameni prezenți la înmormântarea Danielei Șfaițer pentru a o conduce pe ultimul drum (video)

Sute de oameni prezenți la înmormântarea Danielei Șfaițer pentru a o conduce pe ultimul drum (video)

Sute de oameni au fost prezenți, joi, la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona, pentru a-și lua rămas bun de la Daniela Șfaițer, soția deținătorului Prodalcom, Cornel Șfaițer.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu protopopul Petru Fercal. De la Vorona, cortegiul funerar a plecat către Botoșani, la Cimitirul Pacea. Daniela Șfaițer va fi înmormântată lângă mama sa. Daniela și Cornel Șfaițer au împreună două fete, Alice și Ecaterina.

Daniela Șfaițer a fost o femeie apreciată de întreaga comunitate a Voronei și nu doar. Alături de membrii familiei s-au alăturat astăzi oameni de afaceri, fotbaliști, reprezentanți ai administrației locale și persoane care pur și simplu au apreciat-o pe antreprenoare.

Printre cei prezenți se numără primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, fostul antrenor al FC Botoșani, Leo Grozavu, dar și mai mulți judecători.

„Daniela ne-a învățat că a urma pe această cale este cea mai mare bucurie și îmbărbătare și mulțumire. Nu poți fi fericit de unul singur și atunci când ești împreună ceilalți, că așa s-a rugat Mântuitorul în Ghetsimani. Daniela și-a iubit familia, copiii, soțul, a iubit credința străbună și a luptat din răsputeri ca să picure fericire în sufletul fiecărui copil sau om încercat. A muncit cu timp și fără timp. Iar cel care le știe pe toate, rânduiește când să cheme pe om la odihna cea veșnică”, a spus protopopul Petru Fercal în cadrul slujbei de înmormântare.

Daniela Șfaițer a fost găsită fără suflare, în cursul zilei de dumincă, 4 decembrie, de către soțul acesteia. Femeia ar fi suferit un atac vascular cerebral.

Antreprenoarea avea 56 de ani.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Serviciile funerare au fost asigurate de Casa Funerară Florariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Povestea unei copile care suferă de multiple afecțiuni la doar patru ani. Andreea are nevoie de ajutorul semenilor (fotogalerie)

astăzi, 11:56
270

Andreea are doar patru ani și locuiește într-un sat de lângă orașul Dorohoi. Dacă unii copii se bucură de copilărie și pășesc zâmbitori în viață, Andreea se luptă ...

FC Botoșani scoate la licitație afișul de la meciul cu FC Argeș, pentru a o ajuta pe o tânără diagnosticată cu boala Lyme

astăzi, 11:02
316

FC Botoșani scoate la licitație afișul de la meciul cu FC Argeș, pentru a o ajuta pe o tânără diagnosticată cu boala Lyme. Pe afișul de impact este portretizat jucătorul Sebastian Maila...

Bărbat amendat de jandarmi cu 1000 de lei pentru transport ilegal de lemne

astăzi, 10:30
415

Un bărbat a fost sancționat seara trecută de jandarmii botoșăneni, deoarece nu a putut prezenta documente care să dovedească legalitatea transportului de material lemnos pe care îl efectu...