Sustine nationala de rugby! INTRAREA LA MECI ESTE LIBERA!

Sustine nationala de rugby! INTRAREA LA MECI ESTE LIBERA!
Astazi se desfasoara la Botosani meciul dintre nationalele de rugby ale Romaniei si Ucrainei, meci contand pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2011!

Partida are o semnificatie aparte pentru ca antrenorul echipei, Romeo Gontineac, este botosanean, la fel ca si Pompiliu Bors, vicepresedintele Federatiei Romane de Rugby. De asemenea, joi a avut loc la Mitoc inaugurarea Muzeului "Florin Murariu", in cinstea unuia dintre cei mai mari jucatori de rugby ai Romaniei, Florin Murariu stingandu-se din viata prematur, dupa ce a fost impuscat in Revolutia din 1989.

Meciul Romania-Ucraina are loc pe Stadionul Municipal din Botosani, cu incepere de la ora 18.30. Intrarea este libera. 


Pentru buna desfasurare a evenimentului, jandarmii botoşăneni vor acţiona  pentru îndeplinirea următoarelor misiuni: asigurarea ordinii şi siguranţei publice în zona apropiată arenei sportive înainte, pe timpul şi după terminarea jocului sportiv; asigurarea măsurilor de ordine publică şi protecţia spectatorilor pe traseele de deplasare ale acestora de la limita exterioară a zonei apropiate până la intrarea în arena sportivă înainte şi după terminarea jocului sportiv; intervenţia pentru restabilirea ordinii publice în cazul tulburării acesteia, pe traseele de deplasare, zona apropiată, imediată şi în interiorul arenei sportive.

Controlul corporal preventiv al persoanelor la intrarea în stadion va fi executat în mod amănunţit , acordându-se atenţie deosebită bagajelor, în vederea interzicerii introducerii în stadion a materialelor interzise de Legea 4/2008, a băuturilor alcoolice, obiectelor contondente, a substanţelor iritant-lacrimogene, inflamabile şi a celor explozive, a banerelor cu inscripţii care incită la violenţă, manifestări rasiste sau xenofobe.

Persoanele depistate cu obiecte interzise sau cele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi cele care prin comportamentul lor incită la producerea de acte de dezordine, vor fi reţinute şi sancţionate contravenţional, fiindu-le interzis accesul în stadion.

Conform prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde (indiferent de gramajul amestecului pirotehnic şi clasa din care fac parte) ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă.    

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

 

                                                  
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
8

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
153

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
415

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...