Suspiciunile lui Ghiorghita: Banii pentru Premiul National de Poezie, dati pentru tabletele de la concursul "Luceafarul"!

Suspiciunile lui Ghiorghita: Banii pentru Premiul National de Poezie, dati pentru tabletele de la concursul "Luceafarul"!

 Florin Ghiorghita  

Consilierul local Florin Ghiorghita i-a cerut primarului Ovidiu Portariuc sa ii puna la dispozitie contractul de sponsorizare cu Electroalfa, in baza caruia au fost achizitionate tabletele oferite de Primarie castigatorilor Concursului Luceafarul.

Ghiorghita a precizat ca, in anii anteriori, Eectroalfa sponsoriza pentru Premiul National de Poezie "Mihai Eminescu", acordat la Botosani, iar anul acesta acest premiu a fost oferit din bugetul local, fiind vorba despre o suma de 20.000 de lei.

"Voiam sa specific ca pana acum, in fiecare an, Premiul "Mihai Eminescu" era sponsorizat de Electroalfa. A fost primul an in care am acordat din bugetul local, iar banii i-am primit pentru plata acelor tablete. Va rog sa imi puneti la dispozitie contractul de sponsoriatre dintre Electroalfa si persoana sau Consiliul Local cu cine a fost facut, sa vad acel contract si daca acei bani nu au fost deturnati de la premiu pentru o asa-zisa campanie electroala a unuia sau altuia", a spus Florin Ghiorghita.

Consilierul local a mai spus ca daca acel contract de sponsorizare pentru tablete a fost incheiat cu Consiliul Local, ar fi fost normal ca si alesii municipali sa fie invitati cand s-au dat tabletele.

Sedinta de consiliu local este transmisa in direct pe internet: www.Live.Botosani.Ro 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
522

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
213

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...