Suspecţii în cazul tâlhăriei de pe Pietonalul Unirii, trimişi în judecată

Suspecţii în cazul tâlhăriei de pe Pietonalul Unirii, trimişi în judecată

 Procuror Mihai Ciprian  

Cei doi suspecţi în cazul tâlhăriei de pe Pietonalul Unirii, din noaptea de 23 spre 24 octombrie, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Valentin Victor G,. de 23 de ani, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, iar cel de-al doilea suspect, Vlad C., tot de 23 de ani, va fi judecat în stare de libertate.

“Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie reţinându-se în sarcina acestora că în timp ce se deplasau pe strada Unirii din municipiul Botoşani au acostat partea vătămată, în vârstă de 37 de ani, şi prin folosirea unor acte de violenţă fizică i-au sustras acesteia un telefon mobil, un portofel în care se aflau un card bancar, actul de identitate şi suma de 2,5 lei cauzându-i leziuni care au necesitat 14-15 zile de îngrijiri medicale, a declarat procurorul Ciprian Mihai, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Primul termen al procesului a fost stabilit la jumătate lunii ianuarie 2014.

Citeste si Un caz de talharie si un suspect cu prejudiciu de imagine

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
247

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
241

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...