Suspecţii în cazul maşinilor incendiate rămân după gratii!

Suspecţii în cazul maşinilor incendiate rămân după gratii!
Magistraţii Tribunalului Botoşani au dipus, miercuri, prelungirea duratei arestului preventiv în cazul celor doi tineri reţinuţi în dosarul maşinilor incendiate în municipiul Botoşani.

Iniţial, magistraţii Judecătoriei Botoşani respins, ca nefondată, propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de anchetatori împotriva lui Antonio Mihai Mănucă, de 20 de ani, şi Mihai Alexandru Mitoşeriu şi au dispus punerea lor în libertate.

Procurorii au formulat însă recurs, iar acesta a fost admis de Tribunalul Botoşani.

“Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani împotriva încheierii nr. 66 din 13 august 2013, pronunţată în dosarul nr. 17774/193/2013 al Judecătoriei Botoşani. Casează încheierea recurată şi, rejudecând, admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani şi, în temeiul art. 155 raportat la art. 148 alin. 1 lit. a (numai pentru inculpatul M A – M) şi lit. f (pentru ambii inculpaţi), dispune prelungirea arestării preventive a inculpaţilor: 1. M. A – M, în prezent deţinut în Arestul I.P.J. Botoşani în baza mandatului de arestare preventivă nr. 25 din 23 aprilie 2013 emis de Judecătoria Botoşani şi, 2. M.M – A, în prezent deţinut în Arestul I.P.J. Botoşani în baza mandatului de arestare preventivă nr. 41 din 03 iulie 2013 emis de Judecătoria Botoşani, pe o durată de 30 zile, respectiv de la data de 15 august 2013 până la data de 13 septembrie 2013, inclusiv. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 14 august 2013.", se arată pe site-ul Tribunalului Botoşani.

Cei doi barbaţi sunt acuzaţi de distrugere prin incendiere şi instigare la distrugere, fiind bănuiţi că în primăvara anului trecut ar fi pus la cale, cu alţi trei suspecţi, incendierea mai multor autoturisme din municipiu în semn de răzbunare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic botoșănean despre o boală a picioarelor care ne afectează inima: ”Să fim atenți la semnalele pe care ni le trimite corpul nostru!”

astăzi, 09:40
12

Ruxandra Toderiță, medic specialist cardiolog din Botoșani, trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele foarte grave pe care le are asupra organismului uman tromboza venoasă profundă....

Cum recunoști roșiile injectate din piețe și din magazine. Semnele distincte la care să fii atent

astăzi, 08:48
174

Deși roșiile injectate pot părea a fi sănătoase și delicioase, ele pot conține aditivi și substanțe chimice periculoase, scrie ziaruldeiasi.ro. În consecință, este important să recun...

Bogdan Andone, după meciul pierdut la Galați: „Dumnezeu ne-a mai dat o șansă!”

astăzi, 08:22
431

Cu o victorie la Galați, FC Botoșani s-ar fi salvat direct de la retrogradare. Nu s-a întâmplat, echipa lui Bogdan Andone a fost răpusă de Oțelul și va disputa o „dublă”...