Ruinată de jocurile de noroc, o româncă s-a sinucis la Roma

Ruinată de jocurile de noroc, o româncă s-a sinucis la Roma
Motivul gestului l-a lăsat scris într-o scrisoare: "Nu mai rezist să trăiesc cu stresul datoriilor pentru jocuri".

La 29 de ani, o frumoasă fată româncă, căsătorită, de ani de zile mutată la Roma, în cartierul Primavalle, a ales să-și ia viața pentru a se elibera pentru totdeauna de mania pentru jocuri de noroc, scrie Il Messaggero, citat de gazetaromaneasca.com.

Femeia acumulase 7.000 de euro datorii din cauza obsesiei pentru aparatele jackpot. Tânăra s-a îmbrăcat ca și cum ar fi trebuit să plece și apoi a intrat în baie și s-a spânzurat. Soțului și părinților le-a lăsat un bilet de adio: "Vă doresc multă fericire. îmi cer scuze, dar nu mai puteam trăi cu acel stres. Cu sentimentul de rușine. Jocul a devenit coșmarul meu".

Situația s-a precipitat din cauza unei datorii pe care nu reușea să o achite. Pentru a avea în buzunar bani de joc, pentru a restitui banii primiți de la amici, a ajuns să ceară mai multe împrumuturi pentru o sumă pe care ea o considera prea mare pentru posibilitățile ei.

Cu munci ocazionale ca menajeră și în special din cauza dependenței ei pentru aparatele de jocuri, fata era convinsă că nu va reuși să achite suma. Poliția din Primavalle a deschis o anchetă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
312

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
109

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
759

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...