Suspecti de furt, lasati in libertate!

Suspecti de furt, lasati in libertate!
Magistratii Judecatoriei Dorohoi au respins propunerea de arestare preventiva in cazul celor patru barbati din Dorohoi, retinuti joi de politisti in urma perchezitiilor domiciliare.

Cei patru au primit interdictia de a parasi tara, fiind cercetati in stare de libertate pentru furt calificat.

Va reamintim ca politistii Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Politiei Municipiului Dorohoi, au efecuat in cursul zilei de joi cinci perchezitii, in Dorohoi, la domiciliul unor suspecti de furt. Perchezitiile au fost efectuate la locuintele lui Catalin Posteuca, in varsta de 25 de ani, Claudiu Zvoristeanu, de 34 de ani, Bogdan Razvan Samson, de 23 de ani si Sorin Diaconescu, de 40 de ani.

Cei patru barbati sunt suspectati ca ar fi dat mai multe spargeri. Din grupare ar face parte si cei doi tineri, trimisi in judecata in cazul jafului de la casa de amanet de pe strada Grivita, Ionut Adascalitei, de 25 de ani si Dragos Blanaru, de 26 de ani, care se afla in acest moment in arest preventiv.

Astfel, Catalin Posteuca, Claudiu Zvoristeanu, Ionut Adascalitei, Bogdan Razvan Samson si Dragos Blanaru, sunt suspectati ca in luna martie au spart sediul firmei AM Cos Company, din Dorohoi, de unde au sustras un seif, in care era suma de 30.000 de lei si doua pistoale, unul cu bile si unul cu gaze.

Totodata, Sorin Diaconescu, Nicolae Enache, de 35 de ani si Dragos Blanaru sunt suspectati ca ar fi comis un furt dintr-o locuinta din localitatea Sendriceni, de unde au luat valuta, aparatura electronica si i-au luat proprietarului si masina din curte, un BMW.

Oamenii legii ii suspecteaza pe acestia ca sunt si autorii celor doua spargeri de la benzinaria din Varfu Campului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
170

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
333

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
76

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...