SURPRIZĂ? Rudele cerşetoarei milionare vor să-i revendice averea!

Rudele cerşetoarei milionare vor să revendice averea. Femeia a trăit o viaţă întreagă din mila oamenilor, iar după ce primăria a înmormântat-o s-a descoperit că avea un sac plin cu bani.

Telenovelă în Gorj! O viaţă întreagă a aşteptat ca apropiaţii să-i dea măcar o cană cu apă, însă nimeni nu o băga în seama. Acum, când s-a aflat că a fost bogată, au apărut şi pretendenţii la moştenire, potrivit România TV.

Fratele femeii este din Craiova şi a venit la Târgu Cărbuneşti ca să deschidă succesiunea. Ginerele său a declarat jurnaliştilor că are acte doveditoare.

În plus, a apărut şi un presupus nepot chiar din satul în care locuia femeia. Primarul din Târgu Cărbuneşti este revoltat de această situaţie după ce ani de zile nimeni nu s-a interesat de soarta bătrânei.

"Nu voi discuta cu niciunul dintre ei pana nu o sa imi arate acte clare din care sa reiasa gradul de rudenie pe care il au cu defuncta. Acum, dupa ce au vazut in mass-media ca batrana avea atatia bani vin tot felul de rude. O sa le spun sa le fie rusine pentru simplul fapt ca au lasat-o in mizerie si nu s-au interesat de ea nici macar o clipa, iar acum au descoperit dintr-odata ca sunt neamuri bune", a precizat primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, județul Gorj.

Cersetoare hranita de primarie, a murit pe un sac cu bani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concluzia lui Liviu Ciobotariu, după Dinamo - FC Botoșani 2-2!

astăzi, 08:18

Pentru „Câinii Roșii” au marcat Astrit Selmani (minutul 28) și Dennis Politic (minutul 71), în timp ce pentru moldoveni au înscris Lorand Fulop (minutul 77) și Eduard ...

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi Sf. Cuv. Hariton Mărturisitorul; Sf. Proroc Baruh; Sf. Cuv. Neofit Zăvorâtul din Cipru

astăzi, 08:00

A fost prins în timpul împăratului Aurelian (270-275), supus supliciilor şi întemniţat. Pentru că a avut curajul să-i înfrunte pe păgâni şi pentru că a mărturisi...

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...