Surpriză la concursul pentru șefia CJAS Botoșani! Dosarul lui Costel Lupașcu a fost RESPINS!

Surpriză la concursul pentru șefia CJAS Botoșani! Dosarul lui Costel Lupașcu a fost RESPINS!
Concurs cu ghinion pentru actualul președinte interimar al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Botoșani, Costel Lupașcu.

Dosarul depus de acesta în vederea participării la concursul organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate în vederea ocupării postului a fost respins.

Motivul pentru care nu a fost acceptat să participe la concurs este, potrivit reprezentanților CNAS: “Nu îndeplinește condiția specifică, respectiv activitatea desfășurată în funcții de conducere de minim 5 ani".

Toţi preşedinţii de CJAS din ţară au fost demişi din funcţie în septembrie 2015, în baza unui ordin al preşedinelui CNAS întrucât au fost modificaţi indicatorii de performanţă pe care trebuie să-i îndeplinească persoanele care ocupă acest post.

Proba scrisă a acestui concurs a fost programată pentru data de 2 martie. Costel Lupașcu era singurul candidat înscris pentru funcția de președinte al CJAS Botoșani.  

"O luăm ca atare. S-a modificat Ordinul, nu numai la nivel de indicatori. Nu e nicio problemă. Eu ocup postul cu delegație și aștept să văd ce se întâmplă", ne-a declarat Costel Lupașcu. 




 

 

Spune-ne opinia ta