Surpriza in cazul accidentului de la Lebada: SOFERUL OMORAT DE CIURARIU ERA SI EL BEAT!

Rezultat surpriză în ancheta privind accidentul mortal petrecut în noaptea de 12 spre 13 aprilie, la ieşirea din municipiu.

Potrivit poliţiştilor, şi cel de al doilea şofer decedat în accident ar fi fost băut în momentul producerii tragediei. Situaţia reiese din rezultatele provizorii ale necropsiei cu privire la decesul lui Vasile Gavrilaş.

Analizele de laborator au evidenţiat, în cazul acestuia, o îmbibaţie de alcool în sânge de 1,9 la mie, a precizat ieri comisarul Teodor Orhei, ofiţer în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR), scrie in editia de astazi Monitorul de Botosani.

Informaţia vine să confirme că tragedia s-ar fi produs pe fondul mai multor încălcări ale legii.

Astfel, potrivit poliţiştilor, şi Dragoş Ciurariu, tânărul de 26 de ani care conducea autoturismul Ford şi care este considerat răspunzător de producerea accidentului, ar fi fost băut, concluziile provizorii ale medicilor legişti indicând în cazul lui o îmbibaţie de alcool în sânge de 2,05 la mie.

La toate acestea se adaugă şi viteza peste limita legală cu care rula Fordul, acul vitezometrului oprindu-se în dreptul valorii de aproape 230 de kilometri la oră.

(Monitorul de Botosani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...