Surpriză! Directorul Locativa, Cătălin Flutur, a venit la ședința convocată la Primărie

Surpriză! Directorul Locativa, Cătălin Flutur, a venit la ședința convocată la Primărie
Consilierii locali, membrii Consiliului de Administrație de la Locativa și conducerea societății s-au întâlnit, joi, pentru a găsi o soluție la problema de la căminul Textila, unde zeci de famii au rămas de câteva zile fără căldură și apă caldă după ce E.on a sistat furnizarea gazului din cauza datoriilor.

Prezent la această întâlnire este și directorul societății Locativa, fiind pentru prima dată când Cătălin Flutur vine la o astfel de ședință, în administrația Portariuc.

Primarul Ovidiu Portariuc a ținut să îi mulțumească directorului Locativa că a dat curs invitației de a fi prezent la ședință.

“Vreau să vă mulțumesc pentru mobilizarea de astăzi, pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă, era în competența societății Locativa, și nu a Consiliului Local, de a rezolva problema de la Textila. Salut prezenta domnului director de la Locativa, sunt sigur că aveti multe intrebari sa ii puneti si dumnealui are multe raspunsuri să vă dea. Sper ca dvs., consilierii locali si conducerea societatii Locativa, veti gasi solutii sa nu mai stea in frig copii si batrani. Situatia nu este o exceptie,  asa cum a spus directorul adjunct la sedinta de miercuri. Am primit o scrisoare de la un locatar din acele camine care ne spune ca situatia se repeta in fiecare an, cam in aceeasi perioada, si nu e o exceptie, nu e un accident. In fiecare an trec prin acest cosmar", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Directorul Locativa a prezentat situatia chiriasilor care locuiesc in spatiile municipalitatii, spunand ca multi dintre cei care au ajuns sa acumuleze datorii nu au cu ce sa isi plateasca facturile. In plus, acesta a precizat ca Locativa nu este recuperator pentru furnizorii de utilitati.

“Mi-as fi dorit foarte mult, pe o problemă punctuală ca aceasta, să fie toate cele trei parti implicate adica, prin autoritatea dvs., care este foarte mare, sa fi invitat si sa avem de fata si un reprezentant al societatii E.on care sa isi prezinte un punct de vedere", a afirmat Flutur.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
51

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
35

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
117

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...