Surpriza de pe lista de candidaţi ALDE, la Botoşani! FOTO

Surpriza de pe lista de candidaţi ALDE, la Botoşani! FOTO
Surpriză pe lista ALDE! O cântăreaţă de muzică populară deschide lista candidaţilor botoşăneni ai partidului pentru Senat.

Organizaţia judeţeană a ALDE a depus miercuri dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din decembrie, capii de listă fiind liderul ALDE Botoşani, Liliana Mincă, şi cântăreaţa Margareta Clipa.

Cele două doamne, însoţite de mai mulţi candidaţi aflaţi pe liste, s-au prezentat la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie al judeţului, unde dosarele candidaţilor au fost verificate de către membrii BEC. Astfel, pentru Camera Deputaţilor vor candida Liliana Mincă, Ştefan Dalca, Georgeta Vătui, Mihai Pavel, Cristian Cîrligeanu, Constantin Ursan, Diana Ţapu şi Ioan Nechifor, în timp ce, pentru Senat, ALDE îi propune pe Margareta Clipa, Radu Sorin Alexandrescu, Maria Plămadă, Cătălin Marian Lovin şi Mihai Marius Pricop.

În timp ce candidaţii aşteptau verificarea dosarelor, în biroul BEC şi-a făcut apariţia preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, care a salutat prezenţa acestora şi le-a urat succes, afirmând că ALDE este un prieten al PSD.

"Avem o echipă câştigătoare, vom băga doi deputaţi şi un senator minim în Parlamentul României, ALDE va fi a treia forţă politică la nivelul ţării, dar şi la nivel de Botoşani, va fi un pion extrem de important pe tabla de şah. Fără ALDE guvernarea nu se va face, iar PSD-ul va fi aliatul nostru", a declarat Liliana Mincă.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
76

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
104

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
165

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...