Posturi de șefi pe secțiile Spitalului Mavromati ocupate cu delegație

Posturi de șefi pe secțiile Spitalului Mavromati ocupate cu delegație
Majoritatea posturilor de medici șefi de pe secțiile și compartimentele Spitalului Județean Mavromati sunt ocupate la ora actuală cu delegație.

Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, 17 medici ocupă aceste posturi cu delegație, iar 11 au susținut concurs.

În cazul medicilor cu delegație, deciziile de menținere pe funcție se prelungesc din șase în șase luni, dar în cursul anului viitor va fi organizat concurs și pentru aceste posturi. 

Motivul pentru care până acum nu s-a organizat concurs pentru toate posturile de medic șef de secție este acela că din comisiile de concurs trebuie să facă parte și profesori universitari, ori deplasarea acestora la Botoșani ține de programul acestora, care este unul aglomerat.  În unele cazuri, posturile sunt ocupate cu delegație încă de acum patru ani, de la comasare.

"Spitalul va face demersurile necesare pentru organizarea concursului, cel mai porbabil anul viitor", a precizat medicul Ștefan Bercea. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
7

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
395

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
773

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...