Supărat că i-a fugit soţia, un botoşănean şi-a atacat socrul cu o furcă!

Supărat că i-a fugit soţia, un botoşănean şi-a atacat socrul cu o furcă!
Un botoşănean, Grigore C., a fost arestat după ce a încercat să-şi lovească socrul cu o furcă. Incidentul s-a produs în comuna suceveană Rădăşeni. Cumnata bărbatului, G.Ecaterina, din localitate, a reclamat la 112 că bărbatul a intrat în grădina socrului ei şi îl amenință pe acesta cu un cuțit.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că sâmbătă, în jurul orei 14.00, C. Grigore, de 52 ani, din municipiul Botoşani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în curtea casei socrului său G. Petru și a început să-l ameninţe cu moartea şi cu incendierea locuinței, pe motiv că soția lui, C. Elena, a fugit de acasă și s-ar ascunde în locuința părinților.

Socrul bărbatului i-a cerut acestuia să plece din curte, însă după circa o oră C. Grigore a revenit, având cu el un obiect metalic. După ce a luat şi o furcă pe care a găsit-o în curte a încercat să-l lovească pe socrul său. Acesta s-a ferit şi, ajutat şi de nepoții săi, a închis poarta dintre curte și grădină, iar fiica sa, G. Ecaterina, a sesizat incidentul prin 112, scrie suceava-news.ro.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au imobilizat şi încătuşat pe C.Grigore, după care a fost condus la Secția de Poliție din Mălini, fiindu-i întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și portul fără drept a unei arme albe, urmând să se dispună procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
10

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
36

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...