Flutur despre Nova Apaserv: Performanta se face cu mai multa munca si oameni mai putini!

Flutur despre Nova Apaserv: Performanta se face cu mai multa munca si oameni mai putini!
Primarul Catalin Flutur considera ca angajatii de la Nova Apaserv ar trebui sa fie platiti in functie de realizarile pe care le au!

"Cred cu tarie ca daca vor fi platiti in functie de realizari, de la directorul general si pana la ultimul instalator, atunci fiecare dintre cei de acolo va fi motivat. Nu o sa mai inchida ochii la un bransament facut nu stiu cum, pe care il stie numai domnul maistru cum l-a facut si cand l-a facut, nu o sa mai inchida ochii la faptul ca sunt pierderi si curge apa intr-un bloc nu stiu cat. Am realizat planul 70%, 70% ia salariu toata lumea. Daca le taiem salariul acum nu cred ca rezolvam nimic. Performanta se face cu mai multa munca si oameni mai putini. Speram ca dupa aceasta reajustare de personal, cel putin nivelul pierderilor nu se va mari", a spus Catalin Flutur.

Edilul sef al municipiului, care este membru in Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Aqua" Botosani, considera ca de vina pentru situatia  in care se afla Nova Apaserv este Consiliul de Administratie al acestei societati.

"Decizia privind schimbarea Consiliului de Administratie si a directorului general poate fi luata de actionarul majoritar. Actionarul majoritar este Consiliul Judetean, care a numit un Consiliu de Administratie si cel care trebuie sa raspunda este Consiliul de Administratie, nu directorul general, si cei care au numit Consiliul de Administratie, pentru ca ei sunt administratorii societatii. Noi am tras un semnal de alarma acum, pentru ca o societatea care are provbleme in momentul acesta este societatea care va trebui sa gestioneze un proiect foarte mare si foarte important pentru judetul Botosani", a mentionat edilul sef al municipiului Botosani.

Flutur a cerut conducerii Nova Apaserv sa fie vazuti mai multi oameni pe teren.

"Am vazut ca pe sectorul Botosani sunt vreo 69 de oameni la exploatare. As vrea sa ii vad mai mult prin oras. Mai mult intervin unde apar avarii. Profit de ocazie sa va rog sa completati capacele de la canale. Stiu ca nu aveti bani, dar faceti un efort pentru ca dispar pe capete. Se fura efectiv. Si unde ajungem?", a adaugat primarul municipiului Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
250

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
226

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
322

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...