Sucursala Provident, inaugurata joi la Botosani

Sucursala Provident, inaugurata joi la Botosani
Compania de credite de consum Provident Financial Romania si-a inuagurat joi sucursala din Botosani, in cadrul unui eveniment la care au participat Esther Blythe, vice-ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii in Romania, si reprezentanti ai celor mai importante autoritati locale din Botosani.

Provident a demarat operatiunile in Botosani anul trecut, ca urmare a unor investitii totale de peste 30 de milioane de euro, realizate de companie in 2011.

O echipa de peste 60 de agenti si angajati le ofera botosanenilor consultanta si servicii financiare simple si personalizate, peste 1.800 de locuitori beneficiind de produsele Provident in ultimul an.

"Prin inaugurarea acestei sucursale, Provident isi continua planurile de dezvoltare in partea de nord-est a tarii, o zona extrem de importanta pentru noi. Evenimentul de astazi reprezinta dovada succesului pe care produsele si serviciile noastre il au in Botosani. Dorim sa ne asumam un rol activ in dezvoltarea comunitatilor pe care le deservim, de aceea investim anual in programe de educatie financiara si in proiecte de dezvoltare comunitara care sa raspunda nevoilor reale ale societatii", a declarat Ivo Kalik, directorul general al Provident Financial Romania.

Prezenta in Botosani pentru a participa la acest eveniment, vice-ambasadorul Regatului Unit al Marii Birtanii in Romania, Esther Blyte, a vorbit despre succesul modelului de afaceri al Provident.

"Prin rezultatele extraordinare pe care le are in Romania, Provident devine un simbol al modelului britanic de business care isi bazeaza succesul pe responsabilitate si corectitudine. Cu o experienta de peste 130 de ani in Marea Britanie si investitii de peste 140 de milioane de euro in Romania, Provident este unul dintre cei mai importanti investitori britanici in aceasta zona a Europei", a declarat Esther Blythe.

Provident Financial este compania care in 2006 a introdus in Romania un concept inovator de creditare imprumutul la domiciliu, adica sume mici d ebani, oferite rapid sip e termen scurt direct la domiciliul clientilor. Noutatea absoluta consta in faptul ca, prin acest serviciu suplimentar si optional, oferit contra cost, imprumuruile sunt acordate in doar de 48 de ore de la solicitare, iar ratele sunt incasate saptamanal de la domiciliu, de catre agentii companiei, dupa un program stabilit de comun acord.

(Material publicitar)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
4

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
31

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
115

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...