Sucevenii, plini de năduf: "Am ajuns fratele sărac, dar fudul, al Botoşaniului!"

Sucevenii, plini de năduf: "Am ajuns fratele sărac, dar fudul, al Botoşaniului!"

   Monitorul de Suceava

Consilierii PSD din municipalitatea suceveană solicită administrației locale soluții concrete pentru "redresarea unui oraş care a ajuns să fie fratele sărac, dar fudul, al Botoşaniului care este mai bine îmbrăcat, mai civilizat şi parcă mai bine hrănit".

Declarația îi aparține unui consilier local PSD din Suceava, Cornel Grosar, și a fost făcută în cadrul  şedinţei de Consiliu Local Suceava de luni, pentru discutarea rectificării bugetare respinse săptămâna trecută, decizie care a dus la blocarea altor proiecte necesare comunităţii, precum alocarea unor fonduri suplimentare unităţilor şcolare, a unor sume de bani necesare asigurării căldurii populaţiei, dar şi a altor necesităţi administrative, a fost un nou prilej de gâlceavă între aleşii locali, consemnează Monitorul de Suceava.

O mustrare destul de usturătoare a venit din partea consilierilor locali PSD,  prin intermediul lui Cornel Grosar, care a dat citire unui mesaj al grupului pe care îl reprezintă în deliberativul sucevean:

"Există o veche zicală - oferă poporului circ şi pâine dacă vrei să ai linişte. De o bună perioadă primim sfaturi din partea reprezentanţilor Opoziţiei referitoare la ce ar trebui să facem, cum să atragem fonduri de la Bucureşti, să asigurăm laptele şi mierea pe care, zic ei, le-am fi promis în campanie.[...] În condiţiile încasării a doar 50% din bugetul pe 2013, apare necesară prioritizarea cheltuielilor prevăzute pentru acest an. Cu toţii am vrea să avem asigurate resursele pentru tot ceea ce ne-am propus la început de an. Avem de asigurat două lucruri foarte importante: livrarea agentului termic pentru 22.000 de locuinţe, adică peste 50.000 de oameni care depind de deciziile luate de noi, nu ne putem juca cu acestea, şi realizarea obiectivelor propuse la unităţile şcolare.[...] Să oferim, alături de mingea de handbal, şi soluţii concrete pentru redresarea unui oraş care a ajuns să fie fratele sărac, dar fudul al Botoşaniului care este mai bine îmbrăcat, mai civilizat şi parcă mai bine hrănit. Din păcate, asta este trista realitate. Sper că astăzi vom demonstra, în ceasul al 12-lea, că suntem capabili să lăsăm pâinea să fie prioritară în faţa circului, atât de frecvent, din păcate, în ultimul timp, în şedinţele de Consiliu Local".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
9

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
33

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
217

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...