Mesajul lui Geoana pentru Antonescu: Adio sanse la prezidentiale!

Mesajul lui Geoana pentru Antonescu: Adio sanse la prezidentiale!
Senatorul Mircea Geoana crede ca liberalii au intrat prea devreme in campania electorala, prin anuntul ca nu vor vota proiectul de lege privind Rosia Montana, chiar daca a fost aprobat de ministrii PNL din Guvern si ca, atacandu-i pe social-democrati, Crin Antonescu risca sa piarda alegatorii PSD.

"Mi se pare o intrare mult prea timpurie in campania prezidentiala din partea dansilor. (...) Daca suntem impreuna in aceasta campanie, de ce incepi campania pe spatele meu, PSD? (...) Pentru ce il ataci pe Victor Ponta, in urma cu o saptamana, folosind epitete pe care ... eu am crezut ca strict Traian Basescu foloseste astfel de chestiuni. De ce ma ataci pe mine? (...) Ataci primele personalitati din PSD ca popularitate si dupa aceea astepti ca cineva sa iti puna pe tava partidul. Trebuie sa castigi publicul PSD", a spus Mircea Geoana, la Digi24.

Geoana spune ca e prea devreme pentru a incepe campania pentru alegerile prezidentiale din 2014, in conditiile in care Romania are nevoie de stabilitatea majoritatii aflate la guvernare.

"E mult prea devreme si cred ca domnul Antonescu face o greseala atacand liderii PSD, crezand ca asa poate sa castige alte categorii de public. Pana una-alta, publicul PSD este cel mai numeros din tara si, daca l-ai pierdut, adio sanse la prezidentiale!", a avertizat senatorul.

Mircea Geoana crede ca misiunea lui Crin Antonescu este cu atat mai dificila, cu cat stanga nu are un candidat propriu la Presedintie, iar candidatul USL va trebui sa convinga votantii PSD.

"Pana intr-un anumit punct, retorica anti-Basescu a tinut loc de un mesaj care sa se duca si la inima votantului meu. (...) Retorica anti-Basescu nu mai este suficienta, lumea vrea sa vada un proiect", a spus senatorul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
5

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
395

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
765

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...