Sucevenii acuza: Galeria echipei FC Botosani a tarat prin noroi numele Sucevei!

Titlul din presa suceveana de astazi face referire la comportamentul botosanenilor in timpul meciului disputat sambata, intre FC Botosani si Cetatea Suceava, partida castigata de botosaneni.

 Fumigene aruncate în suprafaţa de joc, înjurături peste înjurături, mesaj obscen, cu asta s-a prezentat la Suceava galeria echipei FC Botoşani, galerie care a venit la stadion pe banii clubului din judeţul vecin.

Pentru toate aceste isprăvi, reprezentanţii Poliţiei Comunitare şi ai Jandarmeriei care asigurau ordinea pe stadion la ora meciului nu au avut nimic de spus. În altă ordine de idei, pentru o torţă aprinsă în peluza galeriei sucevene la meciul din Cupa României dintre Cetatea şi FC Botoşani care a avut loc în toamna anului trecut, cinci suporteri suceveni au fost săltaţi de pe stadion, trei dintre ei fiind amendaţi şi primind interdicţia de a mai intra pe vreun stadion din ţară pentru jumătate de an.

Oamenii legii mai pot acorda sancţiuni timp de jumătate de an de la desfăşurarea meciului, însă este greu de crezut că cei care au târât numele Sucevei prin noroi în faţa a peste 3000 de oameni în frunte cu chiar primarul oraşului, Ion Lungu, ar mai putea păţi ceva.

Continuarea materialului in Obiectiv de Suceava

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
460

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
165

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
467

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...