O cearta pe ulita satului i-a schimbat viata!

O cearta pe ulita satului i-a schimbat viata!
O tanara va ramane infirma pe viata dupa ce o consateanca de 61 de ani a lovit-o cu o piatra in ochi! Batrana este cercetata acum pentru infractiunea de vatamare corporala grava.

"In cursul zilei de ieri, Serviciul Judetean de Medicina Legala Botosani ne-a comunicat faptul ca in urma examinarii medico-legale a numitei R. Florentina, de 27 de ani, din comuna Tudora, judetul Botosani, s-a constatat ca aceasta prezinta leziuni traumatice produse prin lovire cu obiect contondent care pot data din 08.06.2009, leziuni in urma carora a pierdut acuitatea vizuala a ochiului drept. Totodata s-a stabilit ca leziunile suferite necesita pentru vindecare 40–45 zile de ingrijiri medicale, iar pierderea acuitatii vizuale la ochiul drept constituie infirmitate", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Avand in vedere ca din aspectele comunicate rezultau indicii de savarsire a infractiunii de vatamare corporala grava, politistii botosaneni s-au sesizat din oficiu.

Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca in seara de 08.06.2008, in jurul orei 21.00, in timp ce victima insotita de sotul sau se deplasa pe un drum satesc din localitatea de domiciliu, s-au intalnit cu consatenii lor M. Elena, de 61 de ani, M. Gheorghe, de 67 de ani, M. Marcel, de 29 de ani, si M. Claudia, de 35 de ani, cu care au avut discutii contradictorii, imprejurare in care M. Elena a aruncat inspre victima cu o piatra cu care a lovit-o in ochiul drept.

Aceste aspecte au fost sesizate la acea data politistilor din comuna, care au intervenit si au dispus masuri de transportare a victimei la Spitalul Judetean Botosani.

Fata de suspecta M. Elena se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala grava, cauza urmand a fi solutionata procedural.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul Alin Alexuc-Ciurariu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

astăzi, 08:08
9

Alin Alexuc-Ciurariu l-a învins în optimile de finală pe tadjicul Eduard Babenoşev, în sferturi a trecut de japonezul Sota Okumura, iar în semifinale l-a învins pe esto...

Stadiul de execuție a lucrărilor de pe drumul Botoșani - Tg. Frumos a ajuns la 94 la sută! (Video)

astăzi, 07:36
70

Este vorba despre zona în care au fost eliminate punctele de calamități, la limita județelor Iași și Botoșani.Alte lucrări desfășurate în această perioadă au fost remedieri ...

O lege mult așteptată de românii care stau la bloc a fost aprobată. Ce avantaje vor avea asociațiile de proprietari

astăzi, 07:17
149

Această propunere inovatoare prevede o alocare mai mare a fondurilor europene nerambursabile, respectiv 90%, pentru finanțarea reabilitării termice a clădirilor de locuințe colective, reducâ...