Subaru "alimentat" cu ţigări de contrabandă

Subaru "alimentat" cu ţigări de contrabandă
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca-Costeşti a descoperit ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat într-un autoturism, 8.200 de ţigarete.

În data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 11.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Speranţa M., de 35 de ani, cetăţean Republica Moldova, conducând un autoturism marca Subaru, înmatriculat în R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată într-un locaş special amenajat în rezervorul autoturismului, cantitatea de 8.200 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Autoritatea vamală a luat măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 923 lei şi a sancţionat persoana în cauză cu amendă contravenţională în valoare de 6.000 lei, iar poliţiştii de frontieră au luat măsura anulării vizei de intrare în România a cetăţeanului moldovean.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
178

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
367

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
101

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...