Proiectul Cornisa, o nebuloasa administrativa: Licitatia, sub semnul intrebarii!

Proiectul Cornisa, o nebuloasa administrativa: Licitatia, sub semnul intrebarii!
Deși mai sunt trei zile până când municipalitatea ar trebui să anunțe câștigătorul pentru licitația de la Parcul Cornișa, nici până acum nu a ajuns pe masa celor care fac parte din comisia de evaluare raportul experților de la București, angajați de Primărie pentru a-si exprima un punct de vedere.

"Raportul comisiei este aproape finalizat, dar din păcate nu au raportul final al experților cooptați. Se așteaptă raportul final al experților de la București care urmează să ajungă în cursul zilei de marți, din câte am înțeles. Le-am solicitat urgent că dacă până pe 15 noiembrie nu avem raportul, cineva trebuie să își asume. I-am și întrebat de ce a durat așa de mult, părerea mea este că s-a prelungit nepermis de mult. Vreau să văd în ce măsură raportul experților coincide cu opinia comisiei. Echipa de experți a depus un raport intermediar, după care se așteaptă raportul final și punctul de vedere final, pentru că a avut loc un schimb de opinii între comisie și experți. Vreau să văd în ce măsură coincid cele două puncte de vedere", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Întrebat dacă ar fi posibilă o anulare a licitației pentru Cornișa, edilul-șef al municipiului a spus ca nu se poate pronunța, insă sunt luate în calcul mai multe variante.

"Nu pot spune în momentul acesta. Există varianta ca în urma anunțării câștigătorului o anumită firmă să facă contestații, sunt multe variante. Însă chiar dacă se va anunța câștigătorul nu există bani pentru cofinanțare", a adăugat primarul.

Cinci firme au depus oferte, trei din Botosani, respectiv Elsaco, Electroalfa si Victor Construct, si doua din Spania, SC Grupo Empresarial Magenta, si Cyes Infrastructuras, pentru executarea lucrarilor la Parcul de agrement.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
1

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
24

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
77

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...