Strategia PDL pentru locale: candidam si sub sigla PDL, si sub sigla Miscarii Populare

Strategia PDL pentru locale: candidam si sub sigla PDL, si sub sigla Miscarii Populare
Presedintele PDL Emil Boc a anuntat, duminica seara, dupa reuniunea Colegiului Director, ca partidul va candida sub sigla Miscarii Populare doar la nivel local sau judetean, decizia in acest sens urmand sa fie luata de fiecare organizatie judeteana in parte.

"PDL nu va incheia la nivel national niciun fel de alianta electorala pentru alegerile locale. PDL lasa la latitudinea organizatiilor judetene sa decida daca incheie aliante electorale judetene sau locale cu formatiunile politice cu care colaboreaza la nivel locale", a declarat Boc.

Fostul premier a explicat ca astfel se incearca "maximizarea rezultatelor la alegerile locale". Totodata, el a aratat ca cei care vor alege Miscarea Populara vor avea sigla inima si culoarea verde.

"Alianta va avea denumirea de Miscarea Populara pentru judetul respectiv, sigla inima si culoarea verde", a mai explicat Boc.

Intrebat de ce lasa fiecare organizatie sa-si aleaga sub ce formatiune politica porneste la alegeri, Boc a spus ca atat timp cat alegerile sunt locale, decizia este luata tot la nivel local.

"Alegerile sunt locale si e o vorba, `all politics is local` si e firesc ca la nivel judetean sa lasam organizatiile noastre sa decida", a mai spus presedintele PDL, citat de ziare.com.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
39

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
153

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
106

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...