Stomatologul Ana Maria Nastac nu are voie sa profeseze in urmatoarele 6 luni!

Stomatologul Ana Maria Nastac nu are voie sa profeseze in urmatoarele 6 luni!
Colegiul Medicilor Dentisti Botosani, organizatie care cuprinde 112 medici dentisti, dintre care in Botosani 70, infiintata in noiembrie 2005, isi propune sa asigure respectarea de catre medicii dentisti a obligatiilor ce le revin fata de pacient si de sanatatea publica (Art. 4, cap. I, din Regulamentul de Organizare si Functionare a Colegiului Medicilor Dentisti din Romania).

"Pe masura ce atat medicii, cat si pacientii, au aflat de activitatea Colegiului, de drepturile si obligatiile fiecaruia dintre ei, am primit diverse sesizari, in special din partea pacientilor. In ultimii 2 ani, numarul reclamatiilor a crescut, dar ele se refera, in majoritate, la activitatea catorva colegi.

Le-am analizat, am discutat atat cu medicii, cat si cu pacientii implicati, dar ele au continuat sa vina la adresa unui medic dentist din Clinica Dentara Botosani - Anna Maria Nastac.

In ultima perioada, situatia s-a acutizat si, in loc sa se continue un dialog constructiv intre medicul reclamant, pacienti si colegiu, unele cazuri au ajuns la Comisia de Malpraxis de pe langa Autoritatea de Sanatate Publica Botosani, dar si in dezbaterea mass-mediei locale si nationale.

Si medicul Anna Maria Nastac a apelat tot la mass-media locala pentru a explica si a acuza la randul ei. Consideram ca un asemenea "dialog" intre pacienti, colegi si medicul Anna Maria Nastac depaseste cel putin codul deontologic al meseriei noastre si, in acest caz, Colegiul Medicilor Dentisti din Botosani va propune interdictia de a exercita profesia si anumite activitati medico-dentare pe o perioada de 6 luni, conform Regulamentului de Organizare si Functionare a Colegiului Medicilor Dentisti din Romania din 20 iulie 2007", se arata in comunicatul remis de Colegiul Medicilor Dentisti Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
183

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
75

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
171

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...