Ştiţi ce sunt DÂRELE MORŢII ? Video

Ştiţi ce sunt DÂRELE MORŢII ? Video
Presa din Suedia şi partidele ecologiste din această ţară sunt pe cale să declanseşe un scandal planetar cu privire la această problemă considerată până acum doar o temă a teoriilor conspiraţiei, ne informeaza financiarul.ro.

Avioanele care aduc moartea din cer - Otravirea populatiei cu CHEMTRAILS

 O teorie a conspiraţiei care ne-a tăiat respiraţia şi care pare atît de perversă încît, dacă ar fi adevărată, nu ar mai fi nimic de spus. Este vorba de avioane special echipate (se pare că în conspiraţie intră şi avioanele de linie) care împrăştie diferiţi agenţi patogeni (viruşi, microbi, bacterii) sau substanţe psihotrope menite de a influenţa psihicul oamenilor în diverse moduri. Poate fi aşa ceva real? În America sînt zeci de ONG-uri care spun răspicat că "da", scrie ziarul national.ro.

Chemtrails…

Cu toţii ştim că un avion cu reacţie lasă în aer dîre albe de condens produse de motoare. În funcţie de condiţiile atmosferice aceste dungi rezistă pe cer cîteva minute.

 Există, însă, un alt gen de dîre, numite de adepţii Teoriei Conspiraţiei – chemtrails – urme lăsate tot de avioane, dar de natură chimică (ce rezistă cu orele pe cer) cu rolul de a împrăştia diferiţi agenţi patogeni precum virusul AH1N1.

 Conform ziarulnational.ro, aceste chemtrails conţin printre altele săruri de bariu, care se crede că sînt folosite la aplicaţii militare ca un strat reflectorizant al diferitelor game de unde radio. Problema e că se bănuieşte că în aceste substanţe se introduc viruşi, bacterii, microbi, ciuperci microscopice, diverşi agenţi biologici care sînt testaţi pe populaţie, cred adepţii Teoriei Conspiraţiei. Dîra ce se formează este de fapt un polimer care se transformă într-o plasă fină care se întăreşte în contactul cu aerul şi astfel rămîne plutind în atmosferă, la mare înălţime, în cele din urmă "căzînd" pe pămînt.

 Culmea e că aceste chemtrails sînt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar de a lupta împotriva "încălzirii globale".

…şi un politician belgian

 Fostul primar din Evergem, Belgia, Peter Vereecke, atrage atenţia asupra avioanelor care împrăştie zi şi noapte germeni cauzatori de boli peste tot pămîntul. "Chemtrails sînt nori de chimicale şi germeni cauzatori de boli care intenţionat sînt împrăştiaţi peste noi pentru a ne manipula comportamentul. Solicit consiliului local să mobilizeze toate ministerele pentru a lupta împotriva acestui atac fizic şi psihic", a declarat Vereecke într-un interviu.

 "Spun doar că aceste chemtrails au efecte dovedite asupra sănătăţii noastre şi sînt conduse de structuri de putere ascunse sub voalul politicii oficiale din lume. Cu certitudine, ei joaca un rol în asta pentru că avioanele care împrăştie substanţe sînt folosite mult mai intensiv în ultimii cîţiva ani. Puteţi observa fenomenul în Belgia cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu vedeţi aceste chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizînd chimicale asupra zonelor menţionate ar fi lipsit de sens atît timp cît acolo nu trăiesc oameni", crede Vereecke.

 Uimit de informaţiile primite, reporterul îl întreabă pe fostul primar dacă nu cumva suferă de afecţiuni psihice. "Majoritatea oamenilor îşi aduc aminte de mine ca şi filolog, primar şi om de afaceri. Nu ca un visător ori nebun, ci ca un tip sobru, critic şi care acum caută nişte răspunsuri".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
104

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
106

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
153

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...