Ștefania a plecat de acasă, familia cere ajutorul Poliției pentru a o găsi

O minoră de 14 ani a dispărut de sâmbătă. Dacă o vezi sună urgent la 112 sau anunță cea mai apropiată unitate de Poliție.

Ștefania a plecat de acasă, familia cere ajutorul Poliției pentru a o găsi

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 14 de ani, din satul Strahotin, comuna Dângeni, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.

Boghian Ștefania-Simona are 1,55 metri înălțime, aproximativ 55 kg, ochi căprui, păr șaten, lung.

La momentul plecării purta bluză sport de culoare gri, pantalon din denim de culoare închisă cu tăieturi în partea din față.

”Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, transmite IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O oală cu mâncare uitată pe foc a provocat un incendiu într-o localitate din Botoșani, vecinii au chemat pompierii!

astăzi, 17:07
138

 Vecinii au observat incendiul și au sunat după ajutor la 112.La caz au ajuns în cel mai scurt timp pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi și Detașamentul Botoșani, ...

COD ROȘU în municipiul Botoșani și alte patru localități, cetățeni alertați prin RO-ALERT!

astăzi, 16:29
593

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting COD ROSU, valabilă până la ora 16:45 pentru localitățile Botoșani, Mihai Eminescu, Vlădeni, Curtești și Bucecea.Sunt prognozate: grindin...

Comoara din nordul Moldovei, secretele unora dintre cele mai fertile pământuri din lume: producții record fără îngrășământ!

astăzi, 15:06
448

Aproape de granița de nord a României, ultima frontieră nordică a Uniunii Europene, se află comuna Mileanca, din județul Botoșani. În această zonă dominată de câmpii î...