Ștefania a fost găsită, dar polițiștii nu au dus-o acasă!

Fata de 14 ani, care a dispărut de acasă, a fost găsită de polițiști. Minora nu a fost, deocamdată, încredințată familiei.

Minora dispărută de sâmbătă de acasă a fost identificată de polițiștii botoșăneni. Ștefania nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. 

Ea nu a fost încredințată familiei, fiind luată decizia ca minora să fie internată într-un centru de primire a copilului în regim de urgență.

Amintim că, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 14 de ani, din sat Strahotin, comuna Dângeni a plecat de la domiciliu. Ea a fost identificată de polițiști în cursul serii de duminică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 21:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...