Stațiunea de Cercetare de la Popăuți angajează îngrijitor de animale. Vezi ce beneficii se oferă

Stațiunea de Cercetare de la Popăuți angajează îngrijitor de animale. Vezi ce beneficii se oferă

Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare de la Popăuți, județul Botoșani, angajează îngrijitor de animale, potrivit directorului instituției.

Se oferă cazare gratuită pentru cine optează să rămână în fermă, zile libere, concediu de odihnă conform Codului Muncii, iar pentru persoanele din apropiere se asigură transport.

De asemenea, instituția asigură indemnizație de hrană în cuantum de 347 de lei pe lună. Conform noilor prevederi legislative, de la 1 iunie se vor acorda noi facilități angajaților, cum ar fi majorarea salariului și angajatul va fi scutit de contribuția la sănătate, impozit pe venit și Pilonul II.

Mai multe informații despre condițiile de angajare se pot solicita la sediul unității, din comuna Răchiți sau la numerele de telefon 0786 089 292, 0741 409 724, 0786 888 873 și 0231 512 968.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
436

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
567

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1732

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...