Statia de Pompare Mileanca, furata pe bucati!

La data de 22 iulie, Poliţia Botoşani a fost sesizată de către un inspector de zonă din cadrul Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare – Sucursala Moldova de Nord – Unitatea de Administrare Botoşani, despre faptul că în perioada aprilie-iulie 2011, din Staţia de Pompare Mileanca (situată între localităţile Mileanca şi Tătărăşeni - comuna Havîrna), s-au sustras diferite componente de la utilajele electrice instalate în interior. Constatarea a fost făcută de către reprezentanţii unităţii, cu ocazia unei verificări efectuate la data de 20 iulie 2011.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, însoţiţi de reprezentanţii A.N.I.F., ocazie cu care i-au surprins în flagrant, în timp ce sustrăgeau componente din cupru de la instalaţiile staţiei, pe C. Marius-Florin, de 35 de ani, şi C. Mădălin-Irinel, de 15 ani, tată şi fiu, cu domiciliul în comuna Havîrna, judeţul Botoşani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 15.04.2011-22.07.2011, aceştia au sustras în repetate rânduri cantităţi de cupru, alamă şi aluminiu, de la instalaţiile staţiei, pe care le-au vândut unor persoane necunoscute care au tranzitat comuna Havârna.
           
Prejudiciul cauzat prin comiterea furturilor  urmează a fi calculat şi comunicat de către reprezentanţii A.N.I.F. În cauză se continuă cercetările faţă de autori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
3

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
39

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
61

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...