Sofer ghionionist: Mama victimei a dat asigurari ca fetita nu este ranita, tatal a chemat Politia si Ambulanta!

Sofer ghionionist: Mama victimei a dat asigurari ca fetita nu este ranita, tatal a chemat Politia si Ambulanta!
A accidentat o copilă care se deplasa cu bicicleta, însă mama acesteia l-a sigurat pe conducătorul auto că fiica sa nu a păţit nimic. La 5 ore de la producerea accidentului, tatăl fetiţei a anunţat Poliţia şi Ambulanţa, şoferul fiind acuzat de părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Accidentul s-a petrecut vineri, la ora 16.15. A. Cristinel, de 39 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea  autoturismul proprietate marca Dacia 1310 pe DJ 292 în localitatea Carasa, comuna Corlăteni, pe relaţia Dorohoi - Corlăteni, a surprins-o şi accidentat-o uşor, cu toate că a efectuat manevre de evitare, pe minora L.D., de 10 ani, din localitate, care se deplasa pe o bicicletă în acelaşi sens de mers şi care fără să se asigure a efectuat manevra de intoarcere.

După ce a căzut pe carosabil, minora s-a ridicat şi a fugit către domiciliu de unde s-a intors cu mama sa la locul accidentului, femeia discutând cu A. Cristinel şi convenind să nu anunţe Poliţia şi Ambulanţa întrucât fetiţa ei nu a păţit nimic. Conducătorul auto, după discuţia cu mama victimei, a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie deplasându-se in localitatea Dimăcheni la părinţi, iar la ora 18.30 s-a întors la domiciliu.

La ora 21.30, intrucât fiica sa acuza dureri, L. Cezar a anunţat Poliţia şi Ambulanţa. L.D. a fost transportată şi internată la Spitalul de pediatrie Botoşani pentru îngrijiri medicale. 

La data de 23.07.2011, ora 00.44, a fost identificat la domiciliu conducătorul autoturismului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar conducătorului auto A. Cristinel i s-a reţinut permisul de conducere eliberându-i-se dovadă inlocuitoare fără drept de circulaţie, se arată în comunicatul de presă al IPJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
46

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
155

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
112

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...