START la distractie! Bulevardul Mihai Eminescu luat cu asalt de copii! FOTO

Cei mai mici dintre botosaneni sunt asteptati, sambata, pe Bulevardul Mihai Eminescu, la Monumentul Rascoalei de la 1907, acolo unde se vor "bucura in miscare".

La ora 10:00, atunci cand s-a dat startul la distractie, zeci de copii au fost prezenti la eveniment pentru a uita de jocurile de pe tableta si pentru a trai pentru o zi clipele din copilaria parintilor, cu jocuri precum "Èšară È›ară vrem ostaÈ™i!", "RaÈ›ele È™i vânătorii",  "SticluÈ›a cu otravă",  "Matele incurcate", "1 2 3 la perete stai", "Elasticul", "Baba oarba", "Țările", "Lapte gros", "Cal si călăreÈ›".

Cei mai multi dintre pusti au luat cu asalt arcurile cu sageti, demonstrand ca sunt fani Robin Hood. Toata ziua, evenimentul "Bucurie in miscare" programeaza: 

1)    Zona "Caravana de joacă" (destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-10 ani) Ora 10.00 Desene pe asfalt 
Orele 11.00 – 13.00 Maratonul jocurilor româneÈ™ti Jocuri: Èšară È›ară vrem ostaÈ™i!, RaÈ›ele È™i vânătorii,  SticluÈ›a cu otravă,  Matele incurcate, 123 la perete stai, Elasticul, Baba oarba, Țările, Lapte gros, Cal si călăreÈ›, etc. Premii oferite: fructe, baloane, mingi gonflabile, frisbee, etc. 

2)    Zona "Concursuri È™i jocuri sportive" (destinată copiilor È™i tinerilor cu vârsta cuprinsă între 11-18 ani) 
Orele 13.00 – 17.00 Jocuri si concursuri diverse (badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, tir cu arcul, etc) 
Orele 14.00 – 16.00 Cupa liceelor la streetball Premii oferite: tricouri, È™epcuÈ›e, frisbee, huse de telefon, etc. 

3)    Zona de demonstratii sportive (destinată tuturor celor prezenÈ›i)
 Orele 15.00- 17.00 (activități diverse pentru toÈ›i cei prezenÈ›i) 


"Bucurie în MiÈ™care" este un festival al sportului È™i competiÈ›iei în comunitate în agenda căruia sunt înscrise o serie de happening-uri È™i evenimente sportive. Primul obiectiv al festivalului este încurajarea unui număr cât mai mare de persoane, în mod special copii, tineri È™i persoane sedentare, să facă mai multă miÈ™care. Un alt obiectiv este acela de a aduce în faÈ›a celor prezenÈ›i momente de demonstraÈ›ii sportive ale principalelor cluburi sportive din oraÈ™, È™i de a-i încuraja astfel pe copii È™i tineri să facă sport. 

Festivalul este susținut de către Primăria Municipiului Botoșani, Poliția Rutiera, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean, Consiliul Județean al Elevilor Botoșani și Interact Botoșani.

















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă două zile libere pentru bugetari, românii care lucrează la stat vor începe anul 2025 cu o minivacanță!

astăzi, 12:27

Anul 2025 vine cu noi zile libere pentru bugetari. Românii care lucrează la stat vor începe anul cu o săptămână liberă, urmând să înceapă lucrul abia miercuri, pe ...

Urmărit internațional pentru infracțiuni de violență, reținut de polițiștii de frontieră la Stânca!

astăzi, 12:05

PoliÈ›iÈ™tii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat È™i reÈ›inut un bărbat cu cetățenie R. Moldova, căutat internaÈ›ional pentru săvârÈ™irea infracÈ...

Conflict pe fondul consumului de alcool, botoșănean reținut pentru omor!

astăzi, 11:23

Parchetul de pe lângă Tribunalul BotoÈ™ani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Dorohoi, j...