Stagiu de documentare la Biblioteca Botoşani

Stagiu de documentare la Biblioteca Botoşani
O delegaţie din Republica Moldova, se va afla joi, 11 iulie, într-o vizită la Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu" Botoşani. Formată din bibliotecari de la bibliotecile publice din raionul Drochia, vizita are ca scop informarea în legătură cu modul în care programul Biblionet a fost implementat la bibliotecile publice din judeţul Botoşani.

Bibliotecarii instituţiei de cultură botoşănene, parteneră Biblionet din 2010, vor împărtăşi din experienţa lor în cadrul programului, cele mai importante aspecte urmînd a fi prezentate şi dezbătute în cadrul unui studiu de caz.

Din cadrul acţiunii vor face parte expunerea “Programul Biblionet în România", colocviul profesional “Implementarea programului Biblionet în bibliotecile publice botoşănene", precum şi aplicaţii practice, la Mediateca de pe Pietonalul Unirii, dar şi la Biblioteca Orăşenească Bucecea.

În finalul manifestării, membrii delegaţiei vor vizita cele mai importante obiective culturale, istorice şi turistice ale oraşului Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
330

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
469

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
595

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...