Spitalul Mavromati, somat să achite o datorie firmei Victor Construct! "Au apelat şi la executorul judecătoresc"

Spitalul Mavromati, somat să achite o datorie firmei Victor Construct! "Au apelat şi la executorul judecătoresc"
Spitalul Judeţean Mavromati trebuie să plătească firmei Victor Construct suma de 1,2 milioane de lei, în baza unei sentinţe definitive dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Spitalul Judetean a ajuns sa se judece in instanta cu firma Victor Construct, dupa ce societatea de constructii a facut unele lucrari, in urma cu cativa ani, la Centrul de recuperare al Sectiei de Psihiatrie.

Valoarea initiala a lucrarilor a fost de 2,3 milioane de lei, insa pe parcurs au mai fost necesare lucrari suplimentare, al caror cost s-a ridicat la 1,2 milioane de lei. 

Lucrarile s-au facut pe vremea cand la conducerea Spitalului de Psihiatrie era medicul Nicolae Vlad.

Ministerul Sanatatii a alocat o parte din bani pentru lucrarile de la Psihiatrie, insa au ramas in continuare facturi restante.

In aceste conditii, societatea Victor Construct a dat in judecata spitalul avand castig de cauza. Cei de la Mavromati au atacat decizia, obtinand anularea hotararii de plata, dar Inalta Curte a dat castig de cauza agentului economic.

“Avem de achitat 1,2 milioane de lei către firma Victor Construct. Există titlu executoriu şi trebuie să achităm. Decizia este definitivă şi irevocabilă şi ne-au somat să plătim debitul, încă din luna noiembrie. Au apelat şi la executorul judecătoresc", a declarat Corneliu Mihai, managerul Spitalului Judetean.

 

Spune-ne opinia ta