Spargatori de garaje retinuti de Politie: Carau bunurile furate cu taxiul!

Spargatori de garaje retinuti de Politie: Carau bunurile furate cu taxiul!
Coşmarul botoşănenilor ar putea lua sfârşit! De mai bine de o lună, numeroşi cetăţeni s-au trezit cu garajele goale, mulţi dintre ei rămânând fără proviziile pentru iarnă depozitate astfel. Hoţii au fost reţinuţi, ei urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

La data de 8 decembrie 2011, ora 00.17, Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată prin 112 de către o persoană anonimă, despre faptul că nişte persoane au spart un garaj pe strada Calea Naţională, în zona stadionului.

La scurt timp, polițiștii au identificat un autoturism în regim taxi în care se aflau T. Lucian Florin, de 18 ani, şi P. Laurenţiu, de 18 ani, ambii din municipiul Botoşani, şi care încărcaseră mai multe bunuri sustrase dintr-un garaj.

A fost identificat proprietarul garajului în persoana lui J. Florin Traian, prejudiciul cauzat urmând a se stabili ulterior.

În urma cercetărilor efectuate de către lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit faptul că cei doi tineri, împreună cu G. Ionuţ, de 18 ani, din municipiul Botoşani, în perioada noiembrie-decembrie 2011, prin efracţie, au pătruns într-un număr de 10 garaje şi boxe de pe raza municipiului Botoşani, de unde au sustras mai multe bunuri.

Faţă de aceştia s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca la data de 09.12.2011 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
29

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
54

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
924

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...