Botosanean transportat la Iasi dupa un accident de circulatie!

Botosanean transportat la Iasi dupa un accident de circulatie!
Un sistem de frânare defect la bicicletă, un drum în pantă şi un moment de neatenţie din partea unui şofer au condus la producerea unui grav accident de circulaţie, victima fiind transportată la Neurochirurgie în Iaşi!

Joi, la ora 15.30, B. Mircea Gabriel, de 22 ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unei autoutilitare Peugeot, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi pe strada Bucovina din municipiul Botoşani pe direcţia Curteşti-Botoşani, pe un sector de drum în pantă, pentru a putea întoarce, nu a observat un biciclist care circula din spate, acroşându-l.

În urma impactului au rezulatat pagube materiale atât la autovehicul cât şi la bicicletă, dar şi accidentarea biciclistului H. Vasile, de 60 ani, din Botoşani, care a fost diagnosticat la Spitalul Judetean Botoşani cu politraumatism prin accident rutier şi fractură craniană, fiind transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

În urma examinării bicicletei s-a constatat că aceasta avea sistemul de frânare defect, lucru ce a avut influenţă în producerea accidentului întrucât conducătorul vehiculului nu ar fi putut opri în condiţii de siguranţă.

Conducătorul autovehiculului nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului rutier.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, luându-se măsura reținerii permisului de conducere, eliberându-se dovadă înlocuitoare cu drept de circulație.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
387

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
118

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
552

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...