Spanzurat sub ochii mamei sale!

Alcool si depresie! Barbatul din Stancesti, care si-a pus capat zilelor luni noaptea, amenintase de nenumarate ori ca se va sinucide.

Mama sa, cea care a avut nefericirea de a-si gasi fiul in streang, a spus ca barbatul, care miercuri ar fi implinit 53 de ani, consuma in exces bauturi alcoolice, asta fiind, se pare, si cauza depresiei in care cazuse in ultimul timp. G.A. si-a pus capat zilelor in anexa din curtea casei.

In stare de soc, mama sa a mai avut putere sa sune la 112, in speranta ca medicii vor reusi sa ii salveze fiul. Medicii s-au deplasat de urgenta la Stancesti, primele informatii indicand ca barbatul ar mai putea fi in viata.

"Nu am mai putut face nimic, decesul survenind cu mai bine de 30 de minute in urma", a mentionat Daniela Amarandei, medic la Ambulanta.

La examinarea externa nu au fost observate leziuni in afara celor specifice mortii prin spanzurare.

Cu toate acestea, decesul barbatului din Stancesti a intrat in atentia criminalistilor, care au inceput o ancheta, fiind dispusa necropsia, in vederea stabilirii cu exactitate a cauzei mortii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
342

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
600

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
169

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...