Şova a ajuns la DNA cu un ochi ÎNVINEŢIT. Cine l-a BĂTUT pe senatorul PSD?

Şova a ajuns la DNA cu un ochi ÎNVINEŢIT. Cine l-a BĂTUT pe senatorul PSD?

   aktual24.ro

Look surprinzator al senatorului PSD Dan Sova, joi, la sediul DNA. Adus cu mandat pentru audieri intr-un nou dosar de coruptie, Dan Sova avea un ochi invinetit.

Pe Facebook au aparut imediat o multime de glume pe seama senatorului PSD. Jurnalistul Ionel Stoica a emis mai multe ipoteze care cine l-ar fi putut agresa pe Sova.

"Dan Sova s-a dus azi la DNA cu un ochi umflat si invinetit. Nu, nu e gluma, este real si este vorba despre ochiul drept. Sova este senator PSD al patriei noastre. Ca atare, merita sa ne intrebam cine a indraznit sa atenteze la integritatea corporala a distinsului demnitar roman si-l bata de-a dreptul pe senatorul Sova pana l-a invinetit bine?

1. Deputatul Catalina Stefanescu
2. Alte omoloage ale deputatului Catalina Stefanescu
3. Un coleg de partid
4. Un coleg din Opozitie
5. Ciurel
6. Electoratul
7. Mirul lui Jipa
8. Arsenie Boca
9. Mama ( la sugestia Magdei Gradinaru)
10. "asociatii" (la sugestia lui Marian Pop)
11. Soarta (la sugestia lui Marian Pop)", a scris Ionel Stoica.



Procurorii DNA au sesizat, joi, Parchetul instantei supreme pentru a cere presedintelui Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova, acuzat ca a luat mita 100.000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura, scrie aktual24.ro.

Potrivit procurorilor, in perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Sova a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa directorul general al centralei de energie termica (CET) Govora SA, Mihai Balan, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unui contract de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
83

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...