Soţul medicului găsit mort în casă, în comă pe patul de spital!

Soţul medicului găsit mort în casă, în comă pe patul de spital!
Bărbatul de 74 de ani care a zăcut câteva zile lângă cadavrul soţiei este în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire.

Liviu Covalciuc a fost salvat, marţi, de pompieri şi de cadrele medicale după ce vecinii au sunat la 112. Cei doi soţi nu au mai fost văzuţi de circa o săptămână, iar dinspre apartamentul lor venea miros de cadavru.

Când au pătruns în apartament, pompierii l-au găsit pe bărbat căzut jos, iar pe soţia sa decedată în pat. Bărbatul a fost transportat cu o Ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe şi mai apoi internat.

Starea acestuia s-a înrăutăţit însă, nu s-a mişcat deloc şi nu a vorbit şi a intrat în comă.

Starea de sănătate este gravă, se află în comă de gradul I. Prezintă sechelele unui accident vascular cerebral, cu răni profunde pe suprafeţe întinse ale corpului şi prezintă şi un sindrom de deshidratare severă. Este şi cu diabet zaharat, o insuficienţă renală, prin deshidratare. Prognosticul este rezervat, conform declaraţiei medicului de pe secţie, a spus Ioan Asaftei, director de îngrijiri al Spitalului Judeţean Mavromati.

Singura vizită pe care a primit-o bărbatul în spital a fost din partea unei rude a soţiei sale, o mătuşă în vârstă de 85 de ani.

Cadavrut soţiei a fost ridicat de Medicina Leaglă iar în urma efectuării necropisiei se va stabili cauza decesului.

Citeşte şi: Fosta doctorita gasita moarta!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
6

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
44

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
49

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...