Florin Ţurcanu: "Am un respect deosebit pentru persoanele cu nevoie speciale și mai ales pentru nevăzători"

Florin Ţurcanu: "Am un respect deosebit pentru persoanele cu nevoie speciale și mai ales pentru nevăzători"
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a ţinut să le transmită un mesaj persoanelor nevăzătoare din judeţul Botoşani cu prilejul  Zilei Internationale a Bastonului Alb sarbatorita in fiecare an pe data de 15 octombrie.

"Ca președinte al Consiliului Județean Botoșani, dar mai ales ca om am un respect deosebit pentru persoanele cu nevoi speciale și mai ales pentru nevăzători.

Chiar dacă par neajutorați la prima vedere, multe dintre persoanele cu probleme de vedere au reușit să se integreze în societate, să-și găsească un loc de muncă, lucru greu de obținut în contextul economiei actuale chiar și pentru o persoană obișnuită.

Apreciez independența acestor persoane cu nevoie speciale, voința lor extraordinară de a face față problemelor sociale, grija continuă ce o poartă apropiaților și prietenilor cu probleme identice cu a dumnealor.

Personal susțin și fac demersuri în continuare pentru a integra social toate persoanele cu dizabilități cu dorința de a le reda o viață normală alături de familii.

Vreau să transmit urări de bine și să asigur persoanele cu dificultăți că atât Consiliul Județean cât și Partidul Național Liberal sunt alături de ei.

Ușa biroului meu este mereu deschisă pentru toți cetățenii care au nevoie de mine", este mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă întreruptă și restricții în Dorohoi și alte două localități din județ!

astăzi, 12:25
24

Urmare a avariei produse în zona localității Dolina pe conducta din oțel Ø 600 mm, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani va restricționa furnizarea apei, astăzi 08 mai 2024, încep&a...

Elevi și profesori din Botoșani premiați la concursul „Student pentru o zi” de la Suceava!

astăzi, 12:19
24

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a organizat, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, cea de-a XIII-a ediție a Concursului interjudețean pentru licee...

Te plimbi prin parc? Atenție la păsările ocrotite de lege. Ce facem cu un ciuf de pădure căzut din cuib! (Foto, Video)

astăzi, 11:26
98

În perioada primăverii, când puii de ciuf încep primele lecții de zbor, se întâmplă des ca aceștia să cadă pe pământ.Uneori se rănesc, astfel că este n...