Sotul Magdei Tepoi, suspectat ca a musamalizat un accident rutier!

Sotul Magdei Tepoi, suspectat ca a musamalizat un accident rutier!
Razvan Tepoi, fiul fostului presedinte al Tribunalului Botosani, om de afaceri cunoscut in Iasi dupa casatoria cu Magda Tepoi, fosta directoare de la Camera de Comert, a incercat sa musamalizeze un accident rutier cu victime, scrie Buna Ziua Iasi.

Razvan Tepoi, sotul Magdei Tepoi, fosta directoare de la Camera Regionala de Comert si Industrie Iasi, e suspectat ca a incercat sa musamalizeze un accident de circulatie produs pe strada Elena Doamna din Iasi. Incidentul a avut loc pe 19 august 2011 si au fost implicate trei autoturisme.  Reporterii Buna Ziua Iasi au intrat in posesia unor informatii destul de interesante, care demonstreaza ca Razvan Tepoi a incercat pas cu pas sa ascunda producerea acestui accident. Inca din momentul impactului si pana in prezent a facut demersuri pentru blocarea anchetei si pentru masluirea probelor, chiar daca in fond nu este vorba de un accident foarte grav.

Producerea accidentului

In accident au fost implicate trei autoturisme. Un Volkswagen a fost lovit din spate de un Audi, iar acesta a fost atins de un Cielo. Razvan Tepoi, de 38 de ani, din Iasi, se afla la volanul autoturismului Audi. La trecerea pentru pietoni din dreptul intersectiei cu strada Ghica Voda, pentru ca nu a pastrat distanta regulamentara, s-a ciocnit de un Volkswagen condus de Andrei Witowski, de 35 de ani, din Iasi. Dupa impactul celor doua masini, un alt sofer, de 53 de ani, din Iasi, care, la fel, nu pastrase distanta, a fost implicat in incident. In urma coliziunii, Andrei Witowski si Karolina, sotia sa, in varsta de 33 de ani, pasagera de pe locul din dreapta fata, au suferit leziuni si au fost transportati la spital. "Soferul nu a pastrat distanta regulamentara în mers fata de alt autoturism condus regulamentar, intrând în coliziune cu el. Dupa impactul celor doua vehicule, un alt conducator auto, care nu pastrase, la rândul sau, distanta, a intrat în coliziune cu acesta", a declarat Alina Vezeteu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Cei trei soferi au fost testati alcoolscopic, dar nici unul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Aceasta este in linii mari povestea pe baza careia a inceput circul. Razvan Tepoi s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, insa cel mai probabil dosarul va fi inchis.

Nu a vrut sa sune la Ambulanta

La scurt timp dupa producerea accidentului, Karolina Witowski a coborat din masina, destul de ametita, pentru a vedea ce s-a intamplat si pentru a suna la Ambulanta. "Noi asteptam sa treaca un pieton si am fost loviti foarte puternic din spate. Am auzit acel zgomot lasat de urmele de franare. Sotul meu s-a lovit mai puternic. Eu eram foarte ametita si aveam o stare de voma. I-am spus ca trebuie sa sunam la Ambulanta, iar el mi-a zis ca mai bine sa sune el pe un prieten de-al lui, sa nu ne mai complicam cu Ambulanta. Eu am sunat la 112 si am fost dusa impreuna cu sotul meu la spital pentru efectuarea analizelor si radiografiilor care se impuneau dupa accident. Dupa un timp, a venit acolo un doctor care ne-a ridicat de pe pat, ne-a scos foarte brusc perfuziile si ne-a spus sa plecam ca am fost loviti din vina noastra, pentru ca nu aveam tetierele bine asezate. Pur si simplu, ne-a dat afara din spital", a declarat Karolina Witowski in discutia cu jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI. "Cel mai probabil era o pila de-a lui, ceva", a completat femeia.

Victimele locuiesc in Austria. Sotii Witowski locuiesc in Austria, el este inginer, iar sotia e psiholog.

 

Continuarea si foto in bzi.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
448

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
464

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
268

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...