Pe Imparat Traian se lucreaza de zor... noaptea! - FOTO

Pe Imparat Traian se lucreaza de zor... noaptea! - FOTO
Si strada Imparat Traian s-a transformat in santier! Muncitorii firmelor care au castigat licitatia pentru continuarea lucrarilor de pe soseaua de centura, tronsonul Imparat Traian, Tudor Vladimirescu si Petru Rares, s-au apucat de treaba si muncesc de zor la asfaltarea soselei.

Pentru a nu afecta prea tare traficul, asfaltarea se face pe timpul noptii si in prezent se lucreaza la strada Imparat Traian. 



Termenul de executie a lucrarilor este de sase luni, valoarea acestora ridicandu-se la 9,4 milioane de lei.

Problemele la soseaua de centura au aparut dupa ce firma ALDP Iasi, dupa doar cateva saptamani de lucru a abandonat santierul, iar tot ce a lasat in urma au fost guri de canal prea ridicate sau neastupate, borduri pe marginea trotuarelor si un strat de asfalt turnat doar pe o portiune.



Reabilitarea soselei de centura trebuia finalizata inca din luna martie a acestui an.

Dupa numeroase licitatii si contestatii, licitatia a fost castigata de asocierea de firme Transporturi Auto, Conrec si Symmetrica.
 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
151

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
131

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1069

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...