Sotul Laviniei Şandru, propus de Victor Ponta pentru functia de ministru pentru Buget

Sotul Laviniei Şandru, propus de Victor Ponta pentru functia de ministru pentru Buget
Premierul Victor Ponta a trimis, marti, la Cotroceni propunerea pentru functia de ministru delegat pentru Buget: Darius Valcov. Valcov, fost primar PDL de Slatina, este senator PSD.

Victor Ponta a confirmat, pentru Mediafax, propunerea lui Valcov ca ministru. Functia de ministru delegat pentru Buget a ramas vacanta dupa plecarea lui Liviu Voinea la Banca Centrala. O alta propunere a lui Victor Ponta, Claudiu Manda, a fost deja respinsa de presedintele Traian Basescu. Pentru functia de ministru delegat pentru Buget a fost vehiculat si numele lui Viorel Stefan, senator PSD.

Senatorul PSD Darius Valcov, doctor in economie, a fost primar PDL al municipiului Slatina si presedinte al PDL Olt in perioada 2007-2012. Valcov este presedinte al Comisiei pentru administratie publica si organizarea teritoriului din Senat.

In perioada 2000-2004, Valcov a fost director general la Banca Populara Romana pentru Dezvoltare, sucursala Slatina, iar ulterior, in 2004, a lucrat ca director economic la firma Octogon din Slatina.

In intervalul 2004-2012 a fost primar al municipiului Slatina, judetul Olt, din partea PDL, partid pentru care a condus filiala Olt pana in 2012, cand a devenit membru al Partidului Social Democrat.

El este doctor in economie, dupa studii la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Darius Valcov este sotul Laviniei Sandru, fost vicepresedinte UNPR si actual realizator TV.

Valcov a avut sustinere puternica din partea lui Traian Basescu pana in momentul in care sotia sa, Lavinia Sandru, s-a folosit de numele lui Basescu intr-o scrisoare publica pentru a castiga lupta interna din PDL cu gruparea mai veche. In 2005, Basescu a atacat-o public pe Lavinia Sandru, spunand "Ii atrag atentia ca, in politica, e foarte usor sa ajungi pe centura politicii, acolo unde te poti intalni cu politicieni care sar din partid in partid", informează Hotnews.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
205

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
378

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
523

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...