Sotul Akulinei pleaca la Iasi!

Sotul Akulinei pleaca la Iasi!

 Marius Rogojinschi si Volin Costin, in Sotul Akulinei  

Actorii Teatrului Mihai Eminescu Botosani vor juca pe scena Teatrului National Vasile Alecsandri din Iasi.

Trupa botosaneana va prezenta la Iasi spectacolul care s-a bucurat de un mare succes la public si la critica teatrala, "Sotul Akulinei", dupa un text de Dostoievski.

Regia artistica si dramatizarea piesei apartin regizorului georgian Andro Enukidze. Evenimentul va avea loc sambata, 30 mai, incepand cu ora 19.00, in sala CUB a Teatrului National.

Din distributie fac parte actorii: Volin Costin, Marius Rogojinschi, Andreea Motcu, Teodora Moraru, Gheorghe Frunza, Bogdan Muncaciu, Dana Bucataru, Ioan Cretescu, Mihail Dontu, Sorin si Cristina Ciofu, alaturi de Petronela Chiributa, Gina Patrascu, Ana Maria Cazacu si Lidia Uja.

 

Citeste si Akulina, de la Dostoievski la Enukidze via Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...