Somerii din Botosani, calificati in meseriile de mecanic auto si tinichigiu

Somerii din Botosani, calificati in meseriile de mecanic auto si tinichigiu
Societatea Apetrans a lansat miercuri proiectul "Masuri active de ocupare pentru reducerea somajului de lunga durata in judetul Botosani". Proiectul se desfasoara in perioada 1 octombrie 2010 -31 ianuarie 2012 si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

In cadrul acestui proiect se vor organiza cursuri de calificare nivel II in meseriile de mecanic auto si tinichigiu vopsitor auto pentru 112 beneficiari. Cursurile se organizeaza in 2 serii si se vor finaliza cu eliberarea de certificate de calificare nivel II recunoscute la nivel national.

De asemenea, dupa absolvirea cursului vor fi angajati cel putin 12 cursanti. Prima serie va incepe cursurile in luna februarie 2011, iar a doua in luna iulie 2011. Grupul tinta al proiectului este format din someri si someri de lunga durata din judetul Botosani. Acesta este al doilea proiect derulat de Apetrans in vederea perfectionarii somerilor.

"AJOFM Botosani este partener, pana acum, in zece proiecte locale si sapte proiecte nationale. Avem parteneriate si cu o firma din Olanda si una din Italia pentru recalificarea fortei de munca si recalificare profesionala. Cu Apetrans avem incheiat parteneriat pentru formarea de mecanici auto si tinichigii auto", a declarat Sorin Sologon, directorul AJOFM.

Pentru informatii suplimentare sau inscrieri, persoanele interesate se pot adresa la sediul societatii din Botosani, Str. Garii nr. 4, bl. B5, parter, la numerele de telefon 0231. 517.509,  0745. 841. 595 sau la e-mail apetrans@yahoo.com.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
176

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
156

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
36

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...