Soferul ranit in accidentul de la Roma, transferat la Iasi!

Soferul autoturismului marca Mitsubishi, omul de afaceri Daniel Timofte, in varsta de 38 de ani, ranit grav in accidentul de miercuri dimineata, ce avut loc la iesirea din localitatea Roma, a fost transportat, in jurul amiezii, la o clinica din Iasi.

Potrivit medicilor, Daniel Timofte, fost consilier local in Primaria Roma, a suferit o fractura de coloana cervicala. Medicii botosaneni au decis sa-l transfere la o clinica de specialitate din Iasi pentru mai multe analize amanuntite.

Va reamintim ca in aceasta dimineata masina de teren, inmatriculata in Bulgaria, se deplasa dinspre comuna Roma spre Botosani, iar la iesirea din localitate, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a derapat si s-a izbit intr-un copac de pe partea stanga a drumului.

Impactul a fost unul deosebit de puternic, partea dreapta a masinii fiind foarte avariata. Soferul si fiica sa in varsta de 15 ani au fost raniti.

Potrivit oamenilor legii, una dintre cauzele producerii acestui eveniment rutier a fost neindeplinirea obligatiei de intretinere a drumului public de catre administratorul drumului judetean, soseaua fiind acoperita cu polei, nefiind imprastiat material antiderapant. Directia de Drumuri a fost amendata cu suma de 1890 lei.
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...