Șefii Spitalului Județean cer ajutorul oamenilor de afaceri!

Conducerea Spitalului Județean Mavromati uzează de toate căile legale pentru a obține fonduri suplimentare pentru unitatea spitalicească.

Managerul Corneliu Mihai a spus că va trimite adrese către agenții economici locali în vederea obținerii unor sponsorizări pentru achiziționarea de aparatură, dar și pentru alte investiții pe secții.

“Un spital nu poate funcționa numai cu banii de la Casă sau cei primiți de la Ministerul Sănătății. Sponsorii sunt o pârghie importantă pentru Spitalul Județean. Din această cauză în perioada următoare ne vom adresa tuturor oamenilor de afaceri din  Botoșani să contribuie prin sponsorizări să dezvoltăm anumite secții și am în vederea și secția de neonatologie.  Vom ține o evidență clară a acestor sume care vor fi cu destinație specială și vom fi foarte transparenți", a spus Corneliu Mihai.

La nivelul spitalului există și o Asociație, numită “Asociația prietenii Spitalului Mavromati",  care strânge fonduri pentru achiziția de aparatură.

“Am început anul trecut cu redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe venit și s-a cumulat suma de 6.300 de lei. Sperăm anul acesta să avem înțelegere din partea întregului personal să redirecționeze procentul de 2% pentru constituirea unui fond consistent în vederea achiziționării de aparatură medicală", a spus Ioan Asftei, purtător de cuvânt al Spitalului Județean.

 

 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...