Soferul implicat in accidentul de vineri, acelasi care in urma cu un an a lovit mortal o fata de 19 ani!

Soferul implicat in accidentul de vineri, acelasi care in urma cu un an a lovit mortal o fata de 19 ani!
Soferul camionului de la Victor Construct implicat in accidentul de vineri seara, de la Vladeni, este acelasi sofer care cu mai bine de un an de zile in urma a accidentat o fata de 19 ani, pe o trecere de pietoni in zona Primaverii. Fata a murit la scurt timp de la producerea teribilului accident.

Potrivit organelor de politie, Constantin Simionovici, in varsta de 55 ani, soferul camionului de la Victor Construct, este absolovit de orice vina in accidentul de la Vladeni, intrucat soferul Daciei Logan a intrat pe contrasens.

Daca in accidentul de vineri angajatul societatii Victor Construct nu a putut fi invinuit, de cel de anul trecut, in care a curmat viata Petronelei Apetrei, o tanara de 19 ani, soferul a fost cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de omor din culpa. Desi tanara de 19 ani a traversat pe trecerea de pietoni, au fost anumiti martori care ar fi spus ca victima ar fi traversat in fuga, astfel soferul avand o portita de scapare, dovada clara fiind faptul ca soferul este inca in libertate.

Teribilul accident de vineri s-a petrecut la intrarea in localitatea Vladeni, judetul  Botosani, Lucian Iancu, de 27 de ani, consilier al primarului municipiului Bacau, Romeo Stavarache, decedand pe loc, in timp ce prietena acestuia, Laura Dimitriu, de 23 de ani, se zbate intre viata si moarte, ea fiind transportata la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi.

Dacia condusa de Lucian Iancu se indrepta spre Suceava, fiind scapata de sub control intr-o curba la stanga. A ajuns pe contrasens, dupa care s-a ciocnit de un camion al societatii Victor Construct.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
3

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
31

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
33

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...