Soferul din Dorohoi care s-a izbit intr-un autoturism „Scoala” avea o alcoolemie de 2,95 g/l!

La data de 21.11.2011, în jurul orei 14.00, Politia municipiului Dorohoi a fost sesizată de către B. Necolai despre faptul că la intersectia străzilor C.D.Gherea cu Dimitrie Pompeiu din municipiul Dorohoi, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că la data de 21.11.2011, în jurul orei 13.45, I. Gheorghe de 53 ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe strada C.D.Gherea, ajungând la intersectia cu strada Dimitrie Pompeiu, acrosează autoturismul în care se afla reclamantul, care aştepta să pătrundă în intersecţie, având prioritatea de trecere restricţionată de indicatorul “Oprire; din accident a rezultat avarierea celor două autoturisme.

La fata locului au fost identificaţi doar ocupantii autoturismului reclamantului, autoturism care circula în regim Şcoala. Conducătorul auto I. Gheorghe care a provocat accidentul, a părăsit locul faptei, fiind identificat în jurul orei 16.50, la domiciliul său.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

A fost condus la Spitalul municipal Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Analizele acestor probe au indicat valori de 2,95 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 2,75 g/l alcool pur în sânge la a doua probă.

I. Gheorghe este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni, fără încuviintarea organelor de poliţie, a declarat insp.pr. Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...