Șoferul decedat în accidentul de TIR este din Dorohoi!

Șoferul decedat în accidentul de TIR este din Dorohoi!

   Bihoreanul.ro

  Șoferul decedat în accidentul ce s-a produs duminică pe DN1 în localitatea Tinăud, județul Bihor, în care au fost implicate două autotrenuri dintre care unul aparținând unei firme din Dorohoi are 37 de ani și este tot din Dorohoi. 

Tiberiu B. era angajat la firma de transport EST TRANS SRL Dorohoi de peste patru ani, scrie Dorohoi News.

Îmi exprim regretul pentru ceea ce s-a întâmplat. Mai multe nu pot să zic. Sunt pe drum și mă îndrept către locul unde a avut loc accidentul să văd ce s-a întâmplat., a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News administratorul firmei de transport.

Din motive încă necunoscute (obosela sau neatenţia la volan), TIR-ul din Botoşani, care mergea spre Cluj, s-a lovit frontal de cel din Bihor. În urma autotrenului de Bihor au rămas urmele de frânare, însă în urma celui de Botoşani nu s-a văzut nici cea mai mică urmă de încetinire.

Impactul dintre cele două TIR-uri a fost devastator. Autotrenul din Botoşani s-a răsturnat, cabina ieşind de pe carosabil pe sensul lui de mers, iar remorca oprindu-se de-a curmezişul pe şosea, scrie Bihoreanul.ro.

În impact, TIR-ul a zdrobit un BMW parcat pe marginea drumului, în care nu se afla nimeni, şi s-a oprit într-un gard şi o poartă, la distanţă foarte mică de o casă.

Cabina TIR-ului înmatriculat în Bihor a fost parcă smulsă de remorcă, s-a răsturnat, iar remorca a intrat în autotrenul cu numere de Botoşani.

Ambele cabine de TIR au fost complet distruse, rămânând din ele doar un mare morman de fiare şi plastic.

TIR-ul din Botoșani era încărcat cu granule din plastic, iar celălalt transporta haine. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
283

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
123

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
128

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...